Uw partner in
industriebouw

Met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen wij bogen op een gedegen expertise in vrijwel alle branches.

Contacteer ons

Project in de kijker

Linders-Nagel Budel

Meer industriebouwprojecten

Over ons

Van alle markten thuis

ALFABOUW is sinds 1987 de specialist in bedrijfs- en utiliteitsbouw. Tot op vandaag is staalskeletbouw de kernactiviteit. Prefabbeton en houtconstructies, of een combinatie van beide technieken, verrijken het aanbod. ALFABOUW kiest altijd voor de beste uitvoering in functie van het project. Zo beantwoorden we aan de meest uiteenlopende eisen en wensen.

Werkgebied

ALFABOUW is actief binnen een straal van 150 kilometer rondom de vestigingsplaats in Hamont-Achel. U vindt ons in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant, Luik, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Namen. Op de Nederlandse markt zijn we regelmatig aan de slag in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

En ook het grensgebied in Duitsland staat geregeld op de planningtabel ingeschreven. Onder andere met realisaties in Nordrhein-Westfalen en het Rurhgebied.

Lees meer over ons

Troeven

Onze troeven

ALFABOUW is een middelgrote bouwonderneming. Onze expertise ligt bij sleutelklare projecten in de industriƫle bouw. We combineren daarbij de knowhow van grote industriƫle bouwers met de creativiteit, gemoedelijkheid en flexibiliteit van een traditionele aannemer.

Uiterst competitieve prijzen


Kwalitatieve en flexibele uitvoering van kleine en grote projecten
Korte realisatietermijnen