Over ALFABOUW

ALFABOUW werd opgericht in 1987 met staalskeletbouw als hoofdactiviteit. Prefabbeton en houtconstructies, of een combinatie van beide technieken, verrijken het aanbod. Dit heeft als voordeel dat er altijd gekozen wordt voor de beste uitvoering in functie van het project. Zo beantwoorden we aan de meest uiteenlopende eisen en wensen.

Onze troeven

ALFABOUW is een middelgrote bouwonderneming. Onze expertise ligt bij sleutelklare projecten in de industriƫle bouw. We combineren daarbij de knowhow van grote industriƫle bouwers met de creativiteit, gemoedelijkheid en flexibiliteit van een traditionele aannemer. Onze troeven:

  • onderbouwde organisatorische structuur
  • gemotiveerde en ervaren medewerkers
  • kwalitatieve en flexibele uitvoering van kleine en grote projecten
  • creatieve oplossingen op maat
  • uiterst competitieve prijzen
  • korte realisatietermijnen

Uw ideale partner

ALFABOUW is van alle markten thuis. Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller, kunnen we elk bouwproject aan. En dat in vrijwel alle branches. Ook die van u!

Werkgebied

ALFABOUW is actief binnen een straal van 150 kilometer rondom de vestigingsplaats in Hamont-Achel. U vindt ons in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant, Luik, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Namen. Op de Nederlandse markt zijn we regelmatig aan de slag in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

En ook het grensgebied in Duitsland staat geregeld op de planningtabel ingeschreven. Onder andere met realisaties in Nordrhein-Westfalen en het Rurhgebied.